Onko vaalien jälkeen elämää?

Maanantai 20.4.2015 klo 23:19 - Kirsi Mäkilaine


Kotiuduttiin vaalivalvojaisista puolen yön jälkeen. Perussuomalaisilla meni vaalit hyvin, kun mitataan kansanedustajapaikoilla. Vantaalla ei mennyt niin hyvin, menetettiin kaksi paikkaa ja vain yksi pääsi läpi. Espoosta pääsi neljä. 

Onko sitten henkilökohtaisesti vaalien jälkeen elämää??? Aamulla herätessä oli aika tyhjä olo. Mitä kuuluu tehdä, jos ei tee netissä vaalityötä tai seiso asemalla/ ostarilla tai torilla? Kotisivulla kävin tottumuksesta, yllätyin, että täälläkin joku vielä käy, vaikka vaalit ohi. 

Aamupäivällä keksin tekemistä. Kävin keräämässä puolet vaalimainoksista tienvarsilta pois. Puolet jäi keräämättä, kun autoon ei mahtunut. Käyn joku ilta uuden kierroksen. Illalla valtuustoryhmän ja hallituksen yhteiskokous sekä valtuustoryhmän kokous. Valtuustoon tarvittiin vara, joten kävin sielläkin. Äänestettiin pakkolunastuksesta ja hävittiin äänin 35-30. Arki palaa siis pätkittäin ;) . 

Soitin aamulla esimiehelle ja kysyin huomisen työvuoron. Olen ollut yli kaksi kuukautta pois työstäni. Työmotivaatio on jotenkin nyt viikkojen myötä hukkaantunut. Löytyykö se, kun laittaa huomenna työvaatteet päälle ja ottaa päivystysjonon vuoronumerolla ensimmäisen potilaan vastaanottohuoneeseen? Toivottavasti palaa, koska olen aina pitänyt työstäni. Nyt on jotenkin vaan hukkaantunut se normiarki... Toivottavasti se löytyy parissa päivässä niinkuin työnilokin... toivottavasti.

 

Kuva työpaikalta erään onnistuneen elvytyksen jälkeen... ettei totuus unohtuisi. 

10387418_856511197710548_830908218249384800_n.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini