Vaalien jälkeinen elämä

Keskiviikko 10.5.2017 - Kirsi Mäkilaine


Kevään viimeisiä kokouksia nykyisissä luottamustoimissa on vielä ensi viikolla sekä seuraavalla. Sitten on edellinen neljän ja puolen vuoden mielenkiintoinen pesti takana. Haikein mielin jätän Vantaan työterveyshuollon johtokunnan taakseni. Siellä jos missä on yhteishenkeä löytynyt ja yhteistyö sujunut puolueista riippumatta. Myös Vapaa-ajanlautakunnassa on ollut yhdessä tekemisen meininki. VTK:n hallitukseen tulin valituksi kesken kauden, mielenkiintoinen pesti kyllä ollut. 

Uusi valtuustokausi on starttaamassa. 18.5.17 on uuden valtuuston tutustumiskokous. Toukokuun lopulla on kolme iltaa peräkkäin koulutusta uusille valtuutetuille.

Eilen oli Vantaan Perussuomalaisten valtuustoryhmän ensimmäinen kokous. Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Niilo Kärki ja varapuheenjohtajaksi Johannes Nieminen sekä sihteeriksi Pasi Liukkonen. Kovat neljä vuotta edessä uudella valtuustoryhmällämme. "Hävisimme" vaalit ja näin ollen luottamuspaikkojemme määrä eri toimielimissä laskee huimasti. Suuressa osassa toimielimiä, meillä on vain yksi paikka. Vaatii isompia ponnisteluja kultakin edustajaltamme kyseisissä paikoissa tulla kuulluksi. Valtuustoryhmän tuki tulee olemaan enemmän kuin tarpeen yksinäisten edustajien tukemisessa. Joka tapauksessa työntäyteiset neljä vuotta edessä.

Olin ajatellut sulkea nämä kotisivut, mutta koska täällä edelleen kävijöitä on, jatkan sopimusta ja pidän sivut jatkossakin auki. Kahdessa vuodessa on kävijöitä kertynyt yli 12 000. Yritän jatkossa aktiivisemmin päivitellä tänne, missä mennään Vantaan politiikassa... 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini