Sirkusta kansalle

Lauantai 29.11.2014 - Kirsi Mäkilaine


Eilen oli eduskunnassa äänestys tasa-arvoisesta avioliittolaista. Nyt näyttää siltä, että samaa sukupuolta olevat saavat tahtonsa läpi. Tosin viimeiset päätökset asiasta eivät valmistu tämän hallituksen ja eduskunnan aikana. Kun ottaa huomioon mikä mediasirkus asian ympärillä on pyörinyt, meillä taitaa olla tulossa Eduskuntavaaleihin tärkeimmäksi teemaksi homoavioliitot. Toivon, että enemmistö ihmisiä tulee järkiinsä ennen vaaleja ja tajuaa että Suomen ja suomalaisten tulevaisuuden turvaamisessa on tärkeämpiäkin asioita päätettävänä!

 Eilen äänestettiin myös hallituksen luottamuksesta. Epäluottamuslause tuli Keskustalta ja Perussuomalaiset yhtyivät siihen, kyse oli lapsilisäleikkauksista. Leikkaukset tulevat voimaan 2015 ja koskevat kaikkia lapsiperheitä. Eniten ne tietysti tuntuvat pienituloisissa perheissä. Esimerkiksi tämä asia jäi tuon sirkuksen jalkoihin. Ehkä oli tarkoituskin, ettei tämä saa julkisuutta? Googlehaulla löysin tästä asiasta artikkelin Pohjalainen lehdestä ( http://www.pohjalainen.fi/uutiset/kotimaa/hallitus-sai-eduskunnan-luottamuksen-1.1728570) .  Suurimmat iltapäivälehdet ovat täynnä sirkusasiaa ;). 

Vielä tuohon avioliittolakiin palatakseni... Luin tällä viikolla jostakin, että tämän lain läpimeno tärkeää, koska samaa sukupuolta oleville suotava sama oikeus rakastaa. Rakastaa?! Eikö ihminen voi rakastaa ilman avioliittoa? Minä en ole ollut koskaan naimisissa, mutta rakastaa olen voinut ja voin ;) . Eiköhän tuo "rakastamisen" oikeuden tuova avioliitto liity nykypäivänä vain joihinkin uskonkäsityksiin, jotka tosin eivät hyväksy samaan sukupuoleen kuuluvien "rakastamista" avioliitossa tai ilman ... 

Avainsanat: tasa-arvoinen avioliittolaki, lapsilisän leikkaus


Kommentit

29.11.2014 20:22  Bayern13

Ne haluaa sillä adoptio-oikeuden , jotta saavat itselleen lapsia ties mitä tarkoitusta varten.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini